Vacature Internist-endocrinoloog ziekenhuis Gelderse Vallei Ede

10 maart 2022

Vacature per 1 september 2022

Vacature Internist-endocrinoloog ziekenhuis Gelderse Vallei Ede

In verband met de pensionering van één van de endocrinologen zoekt ziekenhuis Gelderse Vallei per 1 september 2022 een internist-endocrinoloog.

Ziekenhuis Gelderse Vallei zoekt een initiatiefrijke en gedreven collega die als endocrinoloog in de volle breedte inzetbaar is en tevens een actieve bijdrage levert in algemene taken binnen de interne geneeskunde, zoals diensten en de opleiding.

De Coöperatie Medisch Specialisten Gelderse Vallei is het medisch specialistische bedrijf binnen ziekenhuis Gelderse Vallei waarin de activiteiten van de vakgroepen van zestien medisch specialismen worden uitgevoerd. De Internisten maken deel uit van de vakgroep Interne Geneeskunde en Maag-, Darm- en Leverziekten. Er zijn 14 Internisten en 9 MDL-artsen werkzaam. De groep kenmerkt zich door een bijzonder goede onderlinge sfeer zonder hiërarchie, waarin collegialiteit belangrijk is. Er is erkenning voor de eerste 2,5 jaar van de opleiding.

Vacature per: 1 september 2022
FTE: 0.8 – 1
Contractvorm: toetreding (vast dienstverband) tot de Coöperatie Medisch Specialisten Gelderse Vallei met een proefperiode van 6 maanden. De Coöperatie kent een in- en uitverdienregeling.

Direct solliciteren of meer informatie?

Meer informatie kunt u vinden op de website. U kunt ook contact opnemen met Jeroen van Wijk, Internist-endocrinoloog (Wijkj1@zgv.nl).
Sollicitaties kunt u richten aan: Mirte Halsema, HR-adviseur CMSGV per email HRCMSGV@zgv.nl.
De sluitingsdatum is 17 april 2022.