Disclaimer

Deze website is de website van de Nederlandse Vereniging voor Endocrinologie. In eerste instantie is de website bedoeld voor de leden van deze vereniging. Daarnaast bieden wij objectieve informatie over endocrinologische en metabole aandoeningen en over wetenschappelijk onderzoek op dit terrein. Ook nemen wij belangrijke nieuwsitems en bevindingen uit de medische literatuur over. De informatie op deze website is bedoeld ter informatie en oriëntatie, en vervangt niet het persoonlijke consult bij een arts.

Alhoewel de NVE financiële ondersteuning ontvangt voor het werk van de vereniging en voor een aantal van de prijzen die wij beschikbaar stellen voor onze leden, zoals reisbeurzen, wordt de informatie op deze website niet gesponsord.

Onze website bevat geen advertenties, anders dan aankondigingen van wetenschappelijke bijeenkomsten en congressen.

Deze website wordt actief bijgehouden door:
dr. P.H. Bisschop, endocrinoloog
mrs. J. van Eck, endocrinologie verpleegkundige
mrs. M. Boon, wetenschappelijk onderzoeker
dr. T. Vriesendorp, endocrinoloog

Privacy

Wij gebruiken Google Analytics om de bezoekers te analyseren en onze inhoud te verbeteren. Persoonlijke informatie wordt niet verzameld. Informatie hierover vindt u op: http://www.google.com/analytics/learn/privacy.html

De website gebruikt ook een functionele cookie om inhoud over uw login op uw computer te bewaren. Zonder deze cookie kunnen de leden van onze vereniging niet inloggen.

Op de website worden onder andere contactgegevens bewaard van geregistreerde gebruikers c.q. leden. Deze gegevens zijn alleen toegankelijk voor de websitebeheerder en het NVE bestuur.

Bezoekersgegevens en gegevens van gebruikers c.q. leden, zullen nooit verkocht worden of versterkt worden aan derden voor zover dit niet nodig is voor de dienstverlening.

Privacyverklaring