Verpleegkundig Endocrinologie Symposium | 8 februari 2024

18 oktober 2023

INSCHRIJVING GEOPEND!

Verpleegkundig Endocrinologie Symposium | 8 februari 2024

20ste Verpleegkundig Endocrinologie Symposium  | donderdag 8 februari 2024

In 2024 mag de Landelijke Werkgroep Endocrinologie Verpleegkundigen (LWEV) alweer 20 kaarsjes uitblazen ter ere van haar jubileum. Een fantastische mijlpaal waar uiteraard aandacht aan besteed moet worden, maar ook vonden zij het tijd om het eens anders te gaan doen.

Jaarlijks wordt door de Nederlandse Vereniging voor Endocrinologie de Dutch Endocrine Meeting (DEM) georganiseerd. Een tweedaags internationaal congres waar medisch specialisten, onderzoekers en nog vele anderen met interesse in de endocrinologie samen komen om kennis te delen en verbinding met elkaar te zoeken. Vanaf 2024 zal de LWEV een verpleegkundig programma bieden zoals jullie van haar gewend zijn, maar dan tijdens de eerste dag van de DEM.

De laatste puntjes op de ‘i’ omtrent het programma voor de DEM, en dus ook het verpleegkundig programma, worden momenteel gezet. Het wordt weer een zeer afwisselend en interessant programma.

Om het samengaan van de DEM en VES én het 20-jarig jubileum te vieren, is het diner en het feest op donderdagavond bij de prijs in begrepen.

Accreditatie:

Accreditatie voor dit symposium zal worden aangevraagd bij het Kwaliteitsregister Verpleegkundigen & Verzorgenden en voor verpleegkundig specialisten bij de Registratie Commissie Specialismen Verpleegkunde.

Kijk voor meer informatie en om in te schrijven op de congreswebsite.