Vacature Endocrinoloog Medisch Spectrum Twente

31 maart 2020
Vacature Endocrinoloog Medisch Spectrum Twente

Medisch Spectrum Twente is één van de grootste topklinische ziekenhuizen in Nederland. Samen met 3.600 collega’s waaronder 225 medisch specialisten, werken we vóór en mét patiënten in een gastvrije hoogwaardige en veilige omgeving vanuit onze kernwaarden passie, aandacht en daadkracht. Voor bijna alle medische behandelingen kan men bij ons terecht.

Functie: Internist
Differentiatie: Endocrinologie
Ziekenhuis: Medisch Spectrum Twente
Plaats: Enschede
Website ziekenhuis: www.mst.nl; www.werkenbijmst.nl/vacatures

Wij zoeken / wij bieden:
De vakgroep Interne Geneeskunde verricht zijn werkzaamheden met 25 internisten en biedt een groot palet aan zorg waaronder dialyse, HIV zorg, ouderengeneeskunde en vrijwel alle hematologische- en oncologische behandelingen.

De onderafdeling endocrinologie biedt basale en regionale zorg voor algemene endocrinologie, hypofysepathologie (incl. hypofysechirurgie), schildklierpathologie inclusief oncologie (chirurgie en hooggedoseerde jodiumtherapie), genderdysforie en diabetes mellitus.

Het MST heeft een erkend vaatcentrum, een wondexpertisecentrum en een landelijke werkgroep maag-darm ischemie.

Wegens pensionering en herschikking van taken komt er ruimte voor een

Internist-endocrinoloog
0,8-0,9 FTE voor 1 jaar; er is zicht op een vaste aanstelling

Wij zoeken een endocrinoloog die deze subspecialisatie in de volle breedte uitoefent incl. diabeteszorg, met specifieke belangstelling voor transgenderzorg. Daarnaast wordt ervaring met echogeleide schildklierpuncties gevraagd dan wel de bereidheid zich deze vaardigheid te gaan verwerven. Wetenschappelijke belangstelling is een pré; goede communicatieve vaardigheden en gevoel voor humor zijn vereist.

Vacature per: zaterdag, 1 augustus, 2020
% FTE: 80.00
Contractvorm: Tijdelijk dienstverband
Duur functie: 1 jaar, er is zicht op een vaste aanstelling
Reden vacature: pensionering

Reageren voor: maandag, 20 april, 2020

Wijze solliciteren / informatie: Voor meer informatie over deze functie kunt u bellen met dr. R. Groote Veldman, internist endocrinoloog, mevrouw dr. A.N.M. Wymenga, voorzitter van de vakgroep of de heer dr. L.J. Wagenaar, cardioloog, voorzitter van de benoemingsadviescommissie, allen bereikbaar via telefoon (053) 487 20 00.

Uw sollicitatie met een curriculum vitae kunt u voor 20 april 2020 indienen via de website.

De sollicitatiegesprekken met de benoemingsadviescommissie zijn op 13 mei 2020, tenzij de Corona crisis aanleiding geeft tot vaststellen van een andere datum of een andere methode van het gesprek.