Vacatures bestuursleden NVE

12 september 2023

Reageren uiterlijk 15 november 2023

Vacatures bestuursleden NVE

Er komen voor twee posities vacatures beschikbaar binnen het NVE-bestuur, namelijk die van kwaliteitsfunctionaris en algemeen bestuurslid. Dit is een uitgelezen kans voor enthousiaste professionals om een actieve rol te spelen in het bevorderen van de kwaliteit van endocrinologische zorg en het leiden van de vereniging.

Kwaliteitsfunctionaris: internist-endocrinoloog gezocht!

Ben jij een gepassioneerde internist-endocrinoloog met een sterke focus op kwaliteit? Het NVE-bestuur zoekt een kwaliteitsfunctionaris. In deze rol speel je een sleutelrol bij het bevorderen en bewaken van de kwaliteit van endocrinologische zorg in Nederland. Jouw expertise en inzet zullen bijdragen aan het optimaliseren van patiëntenzorg en de ontwikkeling van richtlijnen en protocollen.

Algemeen bestuurslid: diverse disciplines welkom!

De positie van algemeen bestuurslid staat open voor professionals van verschillende disciplines, waaronder artsen, verpleegkundigen, klinisch chemici en wetenschappelijk onderzoekers. Als algemeen bestuurslid heb je de kans om samen te werken met collega’s van verschillende achtergronden en expertisegebieden. Je zult een actieve rol spelen in het vormgeven van het beleid van de NVE en het bijdragen aan de groei en ontwikkeling van de vereniging.

Solliciteren

Heb je interesse in een van deze uitdagende bestuursposities? Stuur dan uiterlijk voor 15 november 2023 je motivatiebrief en CV naar secretariaat@nve.nl.

Vragen?

Voor eventuele vragen over deze bestuursfuncties kun je contact opnemen met het secretariaat van de NVE. Een van de bestuursleden staat klaar om je vragen te beantwoorden en meer inzicht te geven in de verantwoordelijkheden en mogelijkheden van deze posities.