Vacature arts promovendus Porfyrie

21 juni 2022

Erasmus MC, 36 uur per week

Vacature arts promovendus Porfyrie

Functie-inhoud
Het Erasmus MC is op zoek naar een enthousiaste arts promovendus voor een vierjarig promotietraject. Het onderzoek wordt uitgevoerd bij de internisten erfelijke metabole ziekten, in samenwerking met het Laboratorium Porfyrie van het Porfyrie Expertisecentrum Rotterdam. Dit centrum heeft landelijke erkenning als expertisecentrum voor alle porfyrieën. Porfyrieën worden veroorzaakt door erfelijke en verworven stoornissen in de heemsynthese. Naast de onderzoekswerkzaamheden is een deel van de taken ook (poli-) klinisch en is er ruime keuze aan onderwijstaken.

Werkomgeving
In het Erasmus MC werken we hard aan het verbeteren van de zorg van vandaag en de gezondheid van morgen. Baanbrekend werken, grenzen verleggen en voorop lopen. In onderzoek, onderwijs en zorg. We werken met de nieuwste apparatuur, technieken en zorgprocessen in een state-of-the-art gebouw.
De sector Farmacologie, Vasculaire en Metabole Ziekten is onderdeel van de afdeling Inwendige Geneeskunde en verricht onderzoek op het gebied van erfelijke stofwisselingsziekten, diabetes en vasculaire aandoeningen.

Profiel

  • Je bent een arts met, bij voorkeur, tenminste 9 maanden werkervaring in de patiëntenzorg.
  • Je hebt goede vaardigheden met Word, Excel, PowerPoint (statistiek programma of tenminste affiniteit met statistiek).
  • Je beschikt over goede Engelse schrijfvaardigheden.

Bekijk hier de voorwaarden voor indiensttreding bij Erasmus MC.

Wat bieden het Erasmus MC
Een uitdagende functie binnen het grootste Universitair Medisch Centrum (UMC) van Nederland met hoge ambities op het gebied van zorg, onderwijs en onderzoek.

  • Een tijdelijk dienstverband voor de duur van 1 jaar met de mogelijkheid tot verlenging voor de resterende 3 jaar.
  • Een bruto maandsalaris gebaseerd op schaal 10.
  • Uitstekende secundaire voorwaarden, zoals een 13e maand die al in november uitgekeerd wordt en een persoonlijk reiskostenbudget.
  • Een pensioenverzekering bij het ABP. Wij nemen circa 2/3 van de maandelijkse bijdrage voor onze rekening.
  • Bijzondere voordelen, zoals een fysiotherapeut en een fietsenmaker van de zaak. En er is ook een sportclub waar je na werktijd aan je conditie kunt werken.

Alle arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Universitair Medische Centra.

Inlichtingen en solliciteren
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met dr. J.G. Langendonk, internist – erfelijke stofwisselingsziekten bij volwassenen, 06 500 335 89. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Dan staat Jeanette dos Santos Gomes, recruiter, je graag te woord. Je kunt haar bereiken via: 06 500 310 07. Je kunt solliciteren door gebruik te maken van de sollicitatiebutton. De sluitingsdatum is 11 juli 2022.

www.werkenbijerasmusmc.nl