DESG cursussen

10 februari 2022

De inschrijving is geopend!

DESG cursussen

De komende maanden staan de volgende DESG cursussen op de agenda van de NVE Academy:

April 2022

donderdag 21 april 2022 | DESG V&VN Diabeteszorg Farmaco

Een ééndaagse nascholing inclusief e-learning over het voorschrijven van UR-bloedglucoseregulerende medicatie.

Mei 2022

donderdag 19 mei 2022 | DESG Diabetes Update

In verband met de toen geldende coronamaatregelen is de nascholing DESG Diabetes Update verplaatst van 13 en 14 januari naar donderdag 19 mei 2022. Ook is deze nascholing teruggebracht van twee dagen naar één dag.  Voor deze nascholing is accreditatie toegekend door de Nederlandse Internisten Vereniging (NIV) met 6 punten. Schrijf u vooral in om verzekerd te zijn van deelname. Mocht u zich al hebben ingeschreven voor de data in januari en op de nieuwe datum niet kunnen, neem dan contact met ons op.

Na het volgen van deze nascholing heeft u meer inzicht in de actuele ontwikkelingen op het gebied van de pathogenese, complicaties en behandeling van de diverse vormen van diabetes mellitus en complicaties. De nadruk in het programma ligt op de dagelijkse praktijk.
De inschrijving voor de DESG Diabetes Update is geopend.

Juni 2022

donderdag 16 juni 2022 | DESG arts-assistentencursus Diabetes Mellitus

De DESG arts-assistentencursus Diabetes Mellitus is een eendaagse cursus voor arts-assistenten in opleiding tot kinderarts of internist.

Voor de DESG arts-assistentencursus Diabetes Mellitus op 16 juni 2022 is voor AIOS Kindergeneeskunde het maximale aantal deelnemers inmiddels bereikt. AIOS Interne geneeskunde kunnen zich nog wel inschrijven voor deze cursusdag.