Aandoeningen

Hormonen spelen een grote en belangrijke rol in ieders dagelijkse gezondheid en welzijn. Ziekte, bepaalde levensfasen en verschillende gezondheidstoestanden kunnen invloed hebben op het vermogen van uw lichaam om de hormonen die u nodig heeft te maken of te gebruiken.

Aandoeningen

Het hebben van een duidelijk inzicht in hoe hormoonomstandigheden helpen is cruciaal voor het maken van op de hoogte gezonde gezondheidsbesluiten. Op deze pagina’s vindt u meer informatie over specifieke aandoeningen en aandoeningen die hormonen en gezondheid beïnvloeden, en leren over de beschikbare behandelingsopties.

Algemene Hormoon Voorwaarden en Hormonale Ziekten
Voorwaarden met betrekking tot hormonen kunnen breed zijn. Bijnierstoornissen kunnen de bloeddruk, de nierfunctie en het metabolisme beïnvloeden. Hypofyse stoornissen en tumoren kunnen zowel de groei als de meeste belangrijke hormonale functies beïnvloeden. Dit zijn slechts enkele van de vele hormonale aandoeningen die hier besproken worden. Hormoonziekten omvatten endocriene systeemziekten, die de klieren van het endocriene systeem direct beïnvloeden. Het begrijpen van deze voorwaarden is van essentieel belang om uw gezondheid te beschermen.

Schildklieromstandigheden
De schildklier heeft een directe invloed op metabolisme en gewicht. Schildkliercondities kunnen gewichtstoename of verlies veroorzaken, de energieniveaus beïnvloeden en uw algemene welzijn beïnvloeden. Als u vermoedt dat u moeite heeft met een schildklierconditie, kunt u meer weten over de tekenen, symptomen en mogelijke behandelingen.

Osteoporose en Botgezondheid
Osteoporose, het verlies van de botdichtheid, heeft een verband met hormoongezondheid. Leer meer over hoe hormonen en botgezondheid verbonden zijn en wat u kunt doen om uw botten gezond en sterk te houden.

Bloedsuikeromstandigheden
Diabetes en hypoglykemie, zowel de bloedsuikerspiegel als de insulineproductie. Diabetes treft ongeveer 26 miljoen Amerikanen, met nog eens 79 miljoen aan prediabetes. Patiënten die met één van deze gediagnosticeerd zijn, moeten hun behandelingsopties en de levensstijlveranderingen begrijpen die hen zullen helpen bij het beheren van de aandoening en het voorkomen van langdurige gezondheidseffecten.

Groei, ontwikkeling en puberteit bezorgdheid
Hormonen hebben een directe rol bij de ontwikkeling en groei van kinderen en tieners, waaronder het puberteitsproces. Sommige ziekten hebben een directe invloed op de groei en ontwikkeling van een kind, en vroegtijdige detectie is de sleutel om deze problemen aan te pakken voordat ze een effect op lange termijn kunnen hebben.

Als het gaat om hormoon gezondheid, heb je de juiste informatie over de voorwaarden en hun behandeling nodig. Hoewel de eerste informatiebron een gekwalificeerde endocrinoloog moet zijn, vindt u ook een aantal vertrouwde bronnen binnen de NVE