3e Schildkliersymposium Dutch Thyroid Cancer Study Group (DTCG)

13 december 2022

17 maart 2023 in Berg en Dal

3e Schildkliersymposium Dutch Thyroid Cancer Study Group (DTCG)

Op vrijdag 17 maart 2023 vindt het 3e Schildkliersymposium Dutch Thyroid Cancer Study Group (DTCG) plaats in het Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof in Berg en Dal. Het symposium duurt van circa 09:00 tot 17:30 uur en zal in het teken staan van nieuwe ontwikkelingen, uitdagingen en controversen met betrekking tot diagnostiek en behandeling van schildklierkanker.

De Dutch Thyroid Cancer Group (DTCG) is een landelijke multidisciplinaire groep, die zich primair richt op de verbetering van schildklierkanker zorg. De DTCG doet dit door middel van
een multidisciplinaire samenwerking om zo de behandelingen van de verschillende soorten schildklierkanker te analyseren en te innoveren.

Het onderzoeksgebied omvat alle specialismen die betrokken zijn bij de zorg voor patiënten met schildklierkanker: zoals endocrinologie, chirurgie, radiologie, pathologie, nucleaire geneeskunde, radiotherapie en medische oncologie. De DTCG biedt voor de toekomst een platform voor het uitwerken en coördineren van bestaande en nieuwe projecten.

Let op! Tot 13 januari a.s. geldt een Early Bird tarief van 95 euro voor specialisten en 85 euro voor A(N)IOS, physician assistants en verpleegkundig specialisten.
Wees er dus snel bij! U kunt zich inschrijven via deze link.