Vacature: waarnemend internist – endocrinoloog

25 januari 2019
Vacature: waarnemend internist – endocrinoloog

Uren                                  :  36 – 45
Arbeidsovereenkomst   : Bepaalde tijd
Werklocatie(s)                 : Ziekenhuislocaties Scheper Emmen en Refaja Standskanaal

Wij zoeken een enthousiaste en betrokken collega en die het vak in de volle breedte kan uitoefenen. U gaat binnen het endo-vasculaire team met name samenwerken met 3 internist-endocrinologen en 1 internist-vasculair geneeskundige.

De vakgroep Interne Geneeskunde & MDL bestaat 31 internisten. Er zijn differentiaties in de oncologie/hematologie, nefrologie, MDL, acute geneeskunde, infectieziekten, vasculaire geneeskunde en endocrinologie. De werkzaamheden van de vakgroep zijn verdeeld over de drie ziekenhuislocaties van Treant in Hoogeveen, Emmen en Stadskanaal.

Treant Zorggroep
Treant bundelt de krachten van 3 ziekenhuislocaties en 17 centra voor wonen en zorg.  Bij ons kunnen de ruim 300.000 inwoners van de regio Hoogeveen-Emmen-Stadskanaal terecht voor de best mogelijke zorg. Onze 260 medisch specialisten en 6.300 medewerkers zetten zich daar volledig voor in.

Wij zijn er trots op dat we geaccrediteerd zijn voor onze ziekenhuiszorg en verpleeg-, revalidatie- en ouderenzorg. Samen met onze partners zorgen we voor zorg dicht bij huis als het kan, verder weg als het nodig is.

MSCT
De medische staf van Treant is verenigd in de coöperatie Medisch Specialisten Collectief Treant (MSCT). Een unieke bundeling van krachten van een voltallige ziekenhuisstaf (vrijgevestigden, dienstverbanders, apothekers, psychologen en klinisch chemici) op deze schaal. Om op die manier met slagkracht en gelijkgericht een bijdrage te leveren aan goede, bereikbare en betaalbare zorg.

Profiel
Vanwege zwangerschapsvervanging voor 2 collegae zoeken wij per 18 maart aanstaande tot 1 september 2019 een internist-endocrinoloog of internist met ruime ervaring in de endocrinologie die het vak in de breedte kan uitoefenen. U heeft een kritische blik op de kwaliteit van onze zorg en levert een actieve bijdrage aan de borging en verbetering daarvan. U bent inzetbaar op alle ziekenhuislocaties, met het zwaartepunt op locaties Emmen en Stadskanaal. U oefent klinische en poliklinische zorg uit in de volle breedte en neemt deel aan de diensten.

Ons aanbod
Wij bieden een arbeidsovereenkomst voor 6 maanden volgens de arbeidsvoorwaarden van de AMS. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring. 

Informatie
Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Sandra Loves, endocrinoloog, telefoon 0591 69 19 11 of John Poels, internist, medisch manager vakgroep interne & MDL, telefoon 0599 65 46 54.

Sollicitatie
Solliciteren kan tot en met 10 maart 2019 via www.treant.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.