Voorwaarden lidmaatschap

Wie kunnen lid worden ?

Het lidmaatschap van de NVE staat open voor alle natuurlijke personen die beroepshalve actief zijn of zijn geweest op het gebied van de Endocrinologie, zoals artsen, verpleegkundigen, wetenschappelijke onderzoekers en klinisch chemici.

De statuten en huishoudelijk reglement vindt u in dit pdf bestand.  iemand is lid tot wederopzegging van het lidmaatschap.

 

Hoe kan ik lid worden ?

NVE_lid_worden2.jpg

Lid worden kunt u via het menu, zoals beschreven in de figuur. Na het aanmelden ontvangt u een e-mail met betalingsinstructies. Zodra uw betaling ontvangen is en het lidmaatschap is geaccepteerd, krijgt u een link met toegang tot het besloten gedeelte van de website. Het lidmaatschap is pas definitief na betaling van de contributie. Betaling is verschuldigd vanaf het moment van aanvraag van het lidmaatschap.

Betaling van de contributie.

Momenteel bedraagt de contributie 45 Euro op jaarbasis. Het lidmaatschapsjaar is gelijk aan het kalenderjaar. Nieuwe leden ontvangen betalingsinstructies na aanmelding via de website. Bestaande leden ontvangen jaarlijks een factuur met betalingsinstructies.

LM: Mei 2, 2015

Laatst gewijzigd: 
donderdag, 25 augustus, 2016 - 17:02