Netwerk-LWEV

 

In de zomer van 2015 is de Landelijke Werkgroep Endocrinologie Verpleegkundigen met een officieel netwerk gestart.  Het doel van dit netwerk is een platform te bieden om kennis en ervaring te delen. De LWEV organiseert al meer dan 10 jaar eendaagse symposia voor verpleegkundigen met het aandachtsgebied Endocrinologie. Met dit netwerk kunnen we het hele jaar door contact hebben, gebruik maken van elkaars expertise en elkaar op de hoogte brengen van nieuws, bijzonderheden en congressen.

Hoe doen we dat:

  • Besloten groepsdiscussies op LinkedIn-groep Netwerk-LWEV
  • 3x per jaar uitgave van de nieuwsbrief
  • U ontvangt het ledenblad Endocrinologie van de NVE.
  • Netwerk-bijeenkomsten organiseren als blijkt dat daar behoefte aan is.

Verder bieden we aan NVE-leden een aantrekkelijke korting aan op het jaarlijks verpleegkundig endocrinologie symposium. De inschrijfkosten voor het symposium in 2017 zijn:

  • Verpleegkundig Endocrinologie Symposium: leden €15,00, niet-leden €75,00             

Om lid te worden van de NVE gaat u naar http://www.nve.nl/user/register en u schrijft zich in als NVE-lid voor €45,00 per jaar. Na betaling van het lidmaatschap ontvangt u een uitgebreider inschrijfformulier waarop u kunt aangeven dat u (gratis) lid wilt worden van het Netwek-LWEV. Het is ook mogelijk om lidmaatschap NVE en inschrijving voor het symposium in 2017 gecombineerd te regelen. Ga hiervoor naar: http://www.nve.nl/inschrijven-verpleegkundig-symposium

Bent u al lid van de NVE? Mail dan naar verpleegkundigen@nve.nl om u gratis aan te melden voor het netwerk.

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen binnen ons netwerk!

 

Laatst gewijzigd: 
vrijdag, 21 oktober, 2016 - 15:25